SDA Offices

SDA Offices

Value of Project: $10 million 
Size: 10,000sqm 
Completion: 2007

The headquarters is a working village designed as a group of individual working units in which several departments are located.  These units are clustered around a central courtyard, an arrangement which encourages a high instance of spontaneous meetings between staff members and an environment of tranquillity and elegance and which reflects in many ways some of the philosophical and ideological convictions of the developer.

The extensive use of water and landscaping ensures that the single storey buildings will soon be given excellent sun-shading from deep roof overhangs further enhanced by trees and plants. 

A great amount of time exploring materials, finishes, patterns, sculptures, works of art and carvings ensure that each of the buildings can be given specific interior design treatment reflecting certain areas of African culture.

Share this project